fbpx
Ligjeratë virtuale “Njohja e vetvetes-testet e karrierës“

Ligjeratë virtuale “Njohja e vetvetes-testet e karrierës“

Të dashur student dhe të diplomuar të UHZ-së, me datë 19 maj (e mërkurë), nga ora 14:00,
Zyra për Zhvillim të Karrierës organizon ligjeratë virtuale në platformën Google Meet për të
kuptuar më mirë për të teoritë e personalitetit dhe ndikim që ka personaliteti në zgjedhjen e
profesionit si dhe zhvillimin në karrierë.
Regjistrohuni për pjesëmarrje duke e plotësuar formën e mëposhtme:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhUecRK3ciZ4v4JocF6GAxzlrS4Mqe4nEmuF6YEIG8M7WItg/viewform

Translate »