fbpx
Ligjeratë nga Profesor Bashkim Shehu.

Ligjeratë nga Profesor Bashkim Shehu.

Njoftohen të gjithë studentët që më datë 16 Mars 2018, në Universitetin “Haxhi Zeka”, në Sallen Koncertale në ora 10:00, në lënden Kompozimi dhe në lënden Orkestrimi, do të mbahet ligjeratë nga Profesor Bashkim Shehu.

Prof. Bashkim Shehu është kompozitor pejan më famë ndërkombëtare, i cili aktualisht është Dekan në Akademinë e Muzikës në Pulla (Cro).

 

 

 

 

 

 

 

 

Ndërsa, po ashtu më 16 Mars 2018, në Fakultetin e Biznesit, do të mbahet ligjeratë në lënden e Mikrofinancës nga Prof. Dr. Dean Sinković, profesor në Universitetin e Pullës në Kroaci.

Ligjërata do të mbahet në ora 10:00, në Sallën A5

 

 

Ftoheni të përcillni këto ligjërata.

Translate »