fbpx
Ligjëratë nga Prof. Bashkim Shehu

Në Fakultetin e Arteve, nga Prof. Bashkim Shehu u mbajt ligjeratë në lënden e Kompozimit dhe në lënden e Orkestrimit. Prof. Bashkim Shehu është kompozitor pejan më famëndërkombëtare,

Kjo ligjeratë u mbajt në kuadër të implementimit të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes të UHZ-së dhe Universitetit të Pullës, që është arritur më datë 14.03.2018. Duke pasur parasysh marrëdhëniet miqësore që ekzistojnë midis palëve dhe synimet e promovimit të bashkëpunimit në fushat me interes të ndërsjellë, është arritur ky bashkëpunim , i cili synon të zgjerohet.[Best_Wordpress_Gallery id=”50″ gal_title=”Bashkim Shehu”]

 

 

Translate »