fbpx

LAJMËRIM

Lajmërohen studentët e vitit të III (tretë), sistem i vjetër, departamenti AB dhe KF, se provimi në Sociologji i paraparë të mbahet me datën 12.02.2016, do të mbahet me datën 19.02.2016 në ora 13h.

Prof. Dr. Qashif Bakiu

Translate »