fbpx

Lajmerim

Lajmerohen studentet e vitit te pare departamenti AB grupi B dhe C se konsultimet ne lenden Bazat e menaxhmentit do te mbahen te henen me date 15.02.2016 duke filluar nga ora 11.00.

Me respekt
MSc. Jahja Lataj

Translate »