fbpx

Lajmërim

Lajmërohen studentët e vitit të III-të, Departamenti AB, të cilët i janë nështruar provimit Financat Publike se konsultimet dhe vendosja e notave do të bëhet me datë 04.02.2016 prej orës 15:00.

Translate »