fbpx

Lajmerim,
Të enjten me datën 14.01.2016 dhe të premten me 15.01.2016 do te mbahet zëvendësimi nga Lënda Bazat e Menaxhmentit (ushtrime) te ass. phd(c) Labeat Mustafa drejtimi AB dhe KF. Ushtrimet do të mbahen tek sallat e reja të fakultetit të MTHM nga ora 10:40 deri 16:00.

Translate »