fbpx

Lajmerohen studentet e vitit II te FMTHM qe kollogviumi nga Lenda Ekonomia e BE dhe Kosova te Shqiponja Nallbani do mbahet neser me daten 06.01.2016 ne oren 14:00 ne objektet e Fakultetit te Turizmit.

Translate »