fbpx

Lajmerohen studentet e vitit te pare Fakulteti i Biznesit, Drejtimi AB dhe KF se ushtrimet ne lenden Bazat e Menaxhmentit – Labeat Mustafa nuk do te mbahen diten e marte dhe te merkurën. Per zevendesim do te informoheni gjate javes tjeter.

 

Translate »