fbpx

Lajmërohen studentet e vitit të dyte, Fakulteti i Biznesit (KF), se tek lënda Menaxhimi i Operacioneve më datën 30 Dhjetor, 2015 (ditën e Merkur) do të mbahet Kolokviumi i parë nga ora 16:00.
Provimi do të mbahet në sallat B1 dhe B2

Translate »