fbpx

Lajmërohen studentet e vitit te trete departamenti Kontabilitet dhe financa se konsultimet ne lenden Menaxhmenti strategjik 1 do te mbahen te premten me date 06.11.2015 duke filluar nga ora 10.00.

Translate »