fbpx
Lajmërohen studentet e vitit te trete departamenti Kontabilitet dhe financa se konsultimet ne lenden Menaxhmenti strategjik 1 do te mbahen te marten me date 20.10.2015 duke filluar nga ora 15.00.
Me respekt
MSc. Jahja Lata
Translate »