fbpx

Lajmërohen të gjithë studentet e departamentit Administrim Biznesi, Kontabilitet dhe Financa se konsultimet për rezultatet e provimeve të cilët ju kanë nënshtruar të Prof. Artan Nimani do të mbahen të Premtën më datë 25.09.2015 sipas këtij orari:
Menaxhimi I NVM-ve ora 11:00
Hyrje Statistikë ora 11:30
Analiza Statistikore ora 12:15
Mikroekonomi ora 13:00

Translate »