fbpx
Lajmerohen studentet e vitit te trete departamenti KF se notat dhe konsultimet ne lenden Menaxhmenti strategjik 1 do te mbahen me date 10.07.2015 te premten duke filluar  nga ora 14.00.
Mesimdhenesi
MSc. Jahja Lataj
Translate »