fbpx

Lajmërohen të gjithë studentët e vitit të parë të departamentit Administrim Biznesi, se konsultimet për rezultatin e provimit, të mbajtur me 24.04.2015 në lëndën: Bazat e Menaxhmentit do të mbahen të hënën – 04.05.2015 prej orës 8:00 – 9:00.
Studentët të cilët janë ftuar në konsultime dhe nuk janë prezent, ditën dhe orën e konsultimeve, nuk do të vlerësohen me notë pozitive.

Translate »