fbpx

Lajmerohen studentet e vitit te pare të departamentit Kontabilitet dhe financa grupi I dhe II se ushtrimet ne lenden bazat e kontabilitetit  nuk do te mbahen nesër me date 04.05.2017. Të njejtat do të zëvendsohen në një ditë tjetër.

Me respekt Jahja Lataj

Translate »