fbpx

Lajmerohen studentet e ciklit te dyte – Master , drejtimi Menaxhmenti i burimeve njerezore, se konsultimet ne lenden Planifikimi dhe menaxhimi i grupit, te Prof.dr. Raman Ismaili do te mbahen me date 10.02.2017 (E premte), ne ora 12:00.

 

Translate »