fbpx
Lajmerohen studentet e vitit te pare studime master, departamenti AB dhe KF, se ligjeratat tek Prof.Dr. Rrustem Asllanaj nuk do te mbahen te shtunen me date 07.03.2015. Ligjertatat e dites se caktuar do te zevendesohen ne ditet ne vazhdim ku do te lajmeroheni me kohe.
Me respekt
Prof. Dr. Rrustem Asllanaj
Translate »