fbpx
Lajmerim
Njoftohen studentët e vitit të tretë, Kontabilitet dhe Financa, se ushtrimet në lënden Buxhetimi fillojnë nesër me datë 24.10.2016.
Grupi i I-rë – ora 08.00 – 09.20 Salla A2, MSc. Valdrin Misiri
Grupi i II-të – ora 09.20 – 10.40 Salla A2, MSc. Fisnik Morina.
Translate »