fbpx

Lajmerohen studentet se konsulltimet ne lenden Analiza Statistikore, Makroekonomi II dhe Ekonometri te Prof. As. Besnik Fetai, PhD do te mbahen me dt. 23.09.2016, ne ora 14:00.

Translate »