fbpx

Njoftohen studentët e nivelit Master, dep. Kontabilitet dhe Financa se provimi i Lëndës: Ekonomiks Menaxherial me Prof. Baki Koleci, i paraparë të mbahet mne dt. 21.04.2016 do të mbahet me dt. 20.04.2016 në oren 17:00.

Translate »