fbpx
Lajmerohen studentet e nivelit MA se ligjerata e parapare diten e enjete me daten 07.04.2016 nuk do te mbahet per drejtimin AB dhe KF. Mirepo ligjeratat e parapara per kete date, do te zavendesohen me daten 14.04.2016.
Prof.Ass.Dr.Florin Peci
Translate »