fbpx

Lajmërohen studentët e Departamentit Administrim Biznesi se provimi në lëndem Makroekonomia tek Prof.Dr.Muhamet Sadiku dhe Msc.Ariana Xhemajli do te mbahet me 23.02.2016 në ora 09:00.

Translate »