fbpx

KONSULTIME – PROF.ASS.DR. IBISH MAZREKU

Konsultimet do te mbahen ditën e Merkurë, datë 14.10.2015

Orari i konsultimeve nga lёndёt :
Organizimi dhe Menaxhmenti nga ora : (16 :00)
Menaxhmenti Bankar nga ora : (16 :30)
Organizimi dhe zhvillimi i menaxhmentit nga ora : ( 17:00 )
Financat e Sigurimeve nga ora ; (17:30)

Translate »