fbpx
Konferenca Ndërkombëtare e Teknologjisë Ushqimore dhe Nutricionit

Konferenca Ndërkombëtare e Teknologjisë Ushqimore dhe Nutricionit

Me datën 15 deri 17 Maj 2019, në Universitetin e Tetovës do të mbahet Konferenca Ndërkombëtare e Teknologjisë Ushqimore dhe Nutricionit. Bashkëorganizatorë i kësaj konference ndër shumë universitete të njohura është edhe Fakulteti i Agrobiznesit i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.

Kliko Linkun për më shumë

Translate »