fbpx
Koncerti per Festen e Flamurit Kombetar

Koncerti per Festen e Flamurit Kombetar

Me datën 28 Nëntor për nder te Festes se Flamurit Kombëtar ne kuadër te bashkëpunimit me Drejtoratin për  kulturë në Komunën e Pejës profesorët dhe studentet e Fakultetit te Arteve – Universiteti “Haxhi Zeka” organizuan një koncert.

FB_IMG_1449493408774 FB_IMG_1449493395230 FB_IMG_1449493402181 FB_IMG_1449493387864 FB_IMG_1449493414219

Translate »