fbpx
Kompania rajonale për mbeturina “Ambienti” vizitoi UHZ-në

Kompania rajonale për mbeturina “Ambienti” vizitoi UHZ-në

Kompania “Ambienti” është një prej kompanive më të njohura në Pejë. Qëllimi i saj është i qartë dhe i rëndësishëm: të ndryshoj Pejën në një qytet më të pastër dhe më të mirë për të gjithë qytetarët. Sot, përfaqësuesit e kësaj kompanie kanë vizituar Universitetin e Pejës. Me këtë rast, ata u pritën nga një pjesë e menaxhmentit të universitetit.

Në këtë takim të rëndësishëm, përfaqësuesit nga kompania “Ambienti” ishin kryesuesi Arton Muhaxherin dhe kryeshefi ekzekutiv Diedon Berishën. U diskutua rreth sfidave, ndryshimeve dhe risive që po bën kompania në Pejën e Pastër. Ata treguan se kjo kompani po investon shumë në teknologji dhe pajisje të avancuara. Qëllimi i investimit është pastrimi më i mirë i rrugëve, shesheve dhe zonave publike të qytetit.

Përveç kësaj, ata gjithashtu folën rreth ndryshimeve që po bëhen në kulturën e qytetarëve në Pejë. Kompania “Ambienti” ka filluar një fushatë të gjerë edukimi. Kjo me qëllim të rritjes së ndërgjegjësimit të qytetarëve për ndotjen e mjedisit dhe rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit.

Sfidat që ka përballuar kompania gjatë kësaj periudhe kanë qenë të shumta. Ata treguan se janë të përkushtuar për të arritur qëllimet e tyre. Në këtë drejtim, ata po bëjnë bashkëpunime të reja me institucione të ndryshme për të përshpejtuar procesin e pastrimit të qytetit.

Në fund të takimit, përfaqësuesit e kompanisë “Ambienti” u shprehën se janë të vendosur të ndryshojnë Pejën në një qytet më të pastër dhe më të mirë për të gjithë banorët e tij. Ata kërkuan mbështetjen e të gjithë qytetarëve në këtë mision të tyre. U bë e qartë se vetëm me bashkëpunimin e të gjithëve mund të arrihet një qytet më i pastër dhe më i mirë për të gjithë. Po ashtu kompania “Ambienti” ka dhuruar 10 kanta për mbledhjen e mbeturinave.

Translate »