fbpx
Gëzuar Pavarësia

Gëzuar Pavarësia

Gëzuar 11 vjetori i Pavarësisë së Republikës së Kosovës!
Me rastin e përvjetorit të shtetësisë së Kosovës, Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” ju uron të gjithëve, 17 Shkurtin Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!

Si dhe të hënën do të jetë ditë pushimi

Prof. Dr. Fadil Millaku
Rektor

Translate »