fbpx
FTESË

Data: 29 Mars 2018 (E enjte), 11:00h – 13:00h
Vendi: Fakulteti Juridik, Amfiteatri 1, Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë
Tema: Vizita e studenëve të Universitetit “Luarasi” Tiranë

Të dashur Studentë

Përmes kësaj ftese po ju njoftoi që sot, na vijnë në vizitë disa studentë dhe një profesorë i Universitetit “Luarasi” Tiranë. Gjatë këtij takimi bashkëpunues me karakter studimor do të ligjërojnë dhe disa profesorë të Universitetit tonë:

Prof.Asoc.Dr Florin Peci,
MSc.Petrit Nimani,
MSc.Fisnik Morina
MSc.Valdrin Misiri

Dhe disa studentë të Universitetit “Luarasi” Tiranë.
Jeni të ftuar te jeni pjesë e këtij takimi bashkëpunues, në të cilin do të jenë të pranishëm rektori, prorektorët, dekanët, profesorët dhe asistentët e Universitetit tonë.

Në fund të takimit do të ketë koktej rasti.

Jeni të mirëseardhur të gjithë studentët e Universitetit Haxhi Zeka.

Translate »