Listat e provimeve për Departamentin Juridik i përgjithshëm

Shtator 2015

Viti I

Listat e studentëve

Viti II

Listat e studentëve

Viti III

Listat e studenteve

Viti IV

Listat e studentëve 

Vërejtje: Studentët të cilët i kanë paraqitur provimet dhe nuk e kanë emrin në listë duhet të lajmërohen në administratë për të rregulluar atë.

One thought on “Listat e provimeve-fj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.