fbpx

Listat e provimeve për Departamentin Administrim biznesi

Afati i janarit 2015

Viti I

Studentët që janë me SEMS

Studentët që janë me indeks

Viti II

Studentet që janë SEMS

Studentët që janë me indeks

 

Vërejtje: Studentët të cilët i kanë paraqitur provimet dhe nuk e kanë emrin në listë duhet të lajmërohen në administratë për të rregulluar atë.

Translate »