fbpx
Dita e dytë e Konferencës së FER-D

Dita e dytë e Konferencës së FER-D

Punimet e ditës së dytë të konferencës së FER-D të organizuar nga Universiteti Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) me mbështetje të HERAS+ u organizuan në Komunën e Deçanit dhe Junikut.

Diskutimet gjatë kësaj dite u përqendruan në tematika që ndërlidheshin me bashkëpunim ndërmjet Universitetit dhe Komunave për çështje të planifikimit lokal, si dhe sfidat dhe mundësitë që e ardhmja mund të sjellë.

Translate »