fbpx

Bursat e Ministrisë së Shkencës, Arsimit dhe Sportit të Republikës së Kroacisë për vitin akademik 2015-2016

Ministria e Shkencës, Arsimit dhe Sportit të Republikës së Kroacisë ofron dy (2) bursa për qytetarët e Republikës së Kosovës për studime universitare dhe pasuniversitare. Para regjistrimit për në studime universitare ose pasuniversitare, përfituesve të grantit u kërkohet të vijojnë një kurs përgatitor njëvjeçar të gjuhës kroate në Fakultetin Filologjik (CROATIUM). Njohja e mirë / e shkëlqyer e gjuhës angleze është e obligueshme për të aplikuar për bursa.

Bursa ne Koraci

Scholarships in Croatia

Translate »