fbpx
Aktivitetet online të Qendrës për Zhvillim të Karrierës

Aktivitetet online të Qendrës për Zhvillim të Karrierës

Stafi i Qendrës për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me rrjetin Alumni të UHZ-së gjatë kësaj kohe ka mbajtur serinë e diskutimeve me temë “Ndikimi i Covid-19”.

Janë diskutuar këto nën tema :

  • Jeta në karantinë dhe mësimi online;
  • Ndikimi i Covid-19 në ekonominë globale;
  • Ndikimi i Covid -19 në ekonominë e Kosovës;
  • Ndikimi i Covid-19 në mjedis.

Ndërsa, me qëllim të identifikimit të nevojave të studentëve për shërbime të karrierës, stafi i QZHK-së me datë 17.04.2020 ka mbajtur diskutim me temën “Nevojat e studentëve për shërbime të karrierës”.

Të gjithë studentët, të cilët janë të interesuar për këshillime, mos hezitoni të na kontaktoni në e-mail: qzhk@unhz.eu

[Best_Wordpress_Gallery id=”221″ gal_title=”Aktivitetet online të Qendrës për Zhvillim të Karrierës”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »