fbpx
Afati i provimeve të nëntorit 2017

Afati i provimeve të nëntorit 2017

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve për afatin e nëntorit do të bëhet prej datës 01.11.2017 deri me 09.11.2017

Studentët duhet të paraqesim vetëm 2 (dy) provime.

Translate »