fbpx

Lajmerohen studentet e dep AB se kolokfiumi ne lenden Mikroekonomia mbahet me dt. 25.11.2015 sipas grupeve:

Prej ores 13.20-14.10 grupet 1,2 dhe 3
Prej ores 14.10-15.00 grupet 4,5 dhe 6
Ne sallen e ligjeratave

Translate »