fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit të Biznesit, drejtimi Kontabilitet dhe Financa – Viti III, se kollokfiumi nga lënda Biznesi Nderkombetar – Prof. Besim Beqaj, do të mbahet sipas këtij orari:

E mërkure, 20 Prill 2015

13:30 – 14:00 Studentet e Grupit A të ligjeratave

14:10 – 14:40 Studentet e Grupit B të ligjeratave.

Kollokfiumi do të mbahet në sallën A2.

Translate »