fbpx

Njoftim

Njoftohen të gjithë kandidatet të cilët konkurrojnë ne programin master : Menaxhim Mjedisi , se materiali për provim pranues do të jetë nga lendet si me poshtë :

1. Ekologjia : Autor ( Valesin Peçuli dhe Albert Kopali ) , Botim “ Toena” Tiranë

2. Kimia Mjedisit : Autor ( Alqi Qullaj ) Tiranë . 2010.

Dakanati : MTHM

Translate »