fbpx

​Të studiosh dhe të hulumtosh në Gjermani, Bursat e DAAD-së 2016/17 – Studieren und Forschen in Deutschland, DAAD-Stipendien 2016/17

​Të studiosh dhe të hulumtosh në Gjermani, Bursat e DAAD-së 2016/17 – Studieren und Forschen in Deutschland, DAAD-Stipendien 2016/17

Ofertat e shumta për studime dhe kualifikime në universitetet gjermane ju ofrojnë studentëve dhe hulumtuesve kosovarë mundësinë për kualifikim më të mirë të mundshëm.

www.funding-guide.de
Këtu gjeni informacione lidhur me mundësitë mbështetëse të Shërbimit Gjerman për Shkëmbim Akademik DAAD si dhe nga organizatat tjera të përzgjedhura për studentët e huaj, të diplomuarit dhe PostDocs,.

Afati i aplikimit për të gjitha programet: deri më 15. Nëntor 2015 (respektivisht më 31.10.2015 për Arkitekt/Artist/Muzikant)

Të mërkurën, më 7 tetor 2015, prej orës 11:00 – 12:00 Zojna Katharina Ertle, Lektore e DAAD-së në Universitetin e Prishtinës si dhe Majlinda Ferati-Muja nga zyra ndërlidhëse e DAAD-së, në amfiteatër të Fakultetit Filologjik në Universitetin e Prishtinës (kati i dytë, salla 39) do të bëjnë prezantimin e programit të bursave të Shërbimit Gjerman për Shkëmbim Akademik për Kosovë 2016 /2017 si edhe do të përgjigjën pyetjeve.

Nëse keni pyetje, mund t’i drejtoheni zyrës ndërlidhëse të DAAD-së: [email protected]

Stipendien – Albansich Blatt 

Stipendien – Serbisch Blatt 

Stipendien – Deutsch Blatt 

Stipendien – Englisch Blatt

Studieren in Deutschland – Albanisch Blatt 

Studieren in Deutschland – Deutsch Blatt 

Studieren in Deutschland – Englisch Blatt 

Studieren in Deutschland – Serbisch Blatt

Translate »