WORLD DAY OF REMEMBRANCE

Në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, u shënua Dita Botërore e Përkujtimit të Viktimave në Trafikun Rrugor.

Në takimin i cili u mbajt me studentë dhe staf, morën pjesë përfaqësues nga Policia e Kosovës/Drejtori i Divizionit të Komunikacionit Rrugor, Shoqata e Sigurimeve të Kosovës dhe Këshilli i Sigurisë për Siguri në Trafik në Ministrinë e Infrastrukturës.

Të pranishmit u njoftuan rreth statistikave të aksidenteve rrugore prej vitit 2002 e deri më sot, për sigurinë në rrugë, etj. Me këtë rast, u kërkua edhe vetëdijesim më i madh i qytetarëve në trafik.

[Best_Wordpress_Gallery id=”178″ gal_title=”WORLD DAY OF REMEMBRANCE 2019″]
Please follow and like us: