Webinar – “Mundësitë në Panairin Virtual të Karrierës”

Webinar – “Mundësitë në Panairin Virtual të Karrierës”

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar,
Më 21 tetor 2021 (e enjte) nga ora 13:00, në Google Meet, Zyra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin “Haxhi Zeka” ju fton të bëheni pjesë e sesionit virtual “Mundësitë në Panairin Virtual të Karrierës”.
Takoni virtualisht përfaqësuesit nga CEO Congress & Event Organization dhe DIMAK Kosova, dhe përfitoni nga këshillat që do të ofrojnë ata për të kuptuar mundësitë për pune praktike dhe punësim.
Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje duhet të regjistrohen në linkun e mëposhtëm:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxF6nYbSKqEwZrG1cywGjxNvr-o35bng8PItiV5a1aW7wnGg/viewform

AGJENDA

     Webinar - “Mundësitë në Panairin Virtual të Karrierës”

Sesion informues nga Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka”- prezantim i platformës virtuale http://virtual.kosovafair.com

21 TETOR 2021
OraAktivitetiKohëzgjatja
13:00Mirëseardhja – Znj. Albona Demaku – Menaxhere në CEO Congress & Event Organization Njohja e njëri-tjetrit – Prezantim i platformës virtuale  http://virtual.kosovafair.com (Mënyra e regjistrimit në platformën virtuale të panairit)    20
13:20Fjalimi përshëndetës i z. Granit Brajshori – Këshilltar i ri integrimit në DIMAK Kosova / GIZ – Vështrim mbi rolin dhe rëndësinë e zhvillimit në karrierë përmes panaireve    (Rendësia e rrjetëzimit, përgatitia e portofolios për aplikim në punë, shkathtësitë e komunikimit dhe të tjera këshilla teknike për përgatitjen e materialeve për aplikim në pozitat e hapura për punë, punë praktike dhe punë vullnetare)  20
13:40Diskutim: Pyetje dhe Përgjigje  10
13:55Përmbyllja  5
Please follow and like us: