fbpx
Vlerësimi i stafit të UHZ nga studentët 2021

Vlerësimi i stafit të UHZ nga studentët 2021

Zyra për Sigurim të Cilësisë dhe Vlerësim në kuadër të Rektoratit, ju njofton se, nga dita e enjte, datë 14 janar deri me 20 janar 2021, gjatë paraqitjes së provimeve përmes sistemit SEVC, do të bëhet vlerësimi i stafit akademik (profesor/asistent) dhe stafit administrativ nga ana e studentëve, për semestrin dimëror të vitit akademik 2020/2021.

Translate »