Vazhdon trajnimi për studentë

Vazhdon trajnimi për studentë

Vazhdon trajnimi për studentë

Studentët e Fakultetit Juridik dhe të Arteve, sot u trajnuan nga ekspertë të universiteteve ndërkombëtare në kuadër të projektit të TEMPUS-it. Ky trajnim do të pajisë studentët me aftësi dhe kompetenca të nevojshme për të qenë konkurrentë në tregun e punës. Ndërsa, temat e ligjëruara janë: zhvillimi i karrierës, shkrim akademik dhe shkrim biznesi, aftësi prezantuese, zhvillim i planit të biznesit dhe metodat e hulumtimit. Nesër, do të trajnohen studentët e Fakultetit të MTHM-së dhe të Agrobiznesit, në hapësirat e Fakultetit të Agrobiznesit, duke filluar nga ora 09:00 deri në 17:00.

Please follow and like us: