Urime festa e Kurban Bajramit!

Urime festa e Kurban Bajramit!

Duke u gjendur në prag të festës së Kurban Bajramit, Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë Prof. Dr. Fadil Millaku, ju uron të gjithë besimtarëve musliman festën e Kurban Bajramit, që manifeston dashurinë, respektin, tolerancën, mirëkuptimin dhe afërsinë mes njerëzve. Begatia, paqja, shëndeti dhe harmonia qofshin me ju dhe familjet e juaja!

Urime dhe me fat Kurban Bajrami!

Me respekt,

Prof. Dr. Fadil Millaku

Rektor i UHZ-së

Please follow and like us: