fbpx
Urime Dita e Pavarësisë!

Urime Dita e Pavarësisë!

Me rastin e përvjetorit të trembëdhjetë të shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë ju uron të gjithëve, gëzuar Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!
Po ashtu, njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ se me datë 17 shkurt 2021 (e mërkurë), do të jetë ditë pushimi.

Please follow and like us: