Urime 8 vjetori i UHZ-së

Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, Prof.Dr. Fadil Millaku, uron të gjithë studentët, stafin akademik dhe administrativ për përvjetorin e 8-të të themelimit të Universitetit, duke i falënderuar për kontributin e dhënë në vazhdimësi.

Please follow and like us: