fbpx
Urime 28 nëntorin – Ditën e Flamurit

Urime 28 nëntorin – Ditën e Flamurit

Në këtë datë historike për gjithë kombin shqiptarë, 28 nëntori shënon çlirimin e Krujës në vitin 1443, shpalljen e Pavarësisë së Shqipërisë 1912 dhe n’a kujton sfidat e rrugëtimit të gjithë popullit shqiptarë anë e kënd trojeve tona për çlirim. Me këtë rast, shpreh urimet më të sinqerta për të gjithë stafin akademik, administrativ, studentët dhe bashkëpunëtorët e Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’, për festën e 28 nëntorit – Ditës së Flamurit Kombëtar.

Me respekt,

Prof. Dr. Fadil Millaku

Rektor i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë

Translate »