UHZ organizoi Panairin e 5-të të Karrierës

UHZ organizoi Panairin e 5-të të Karrierës

Qendra për Zhvillimin e Karrierës e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, organizoi Panairin e 5-të të Karrierës.
Panairin, me një fjalë rasti e hapi Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë Prof.Dr. Fadil Millaku, i cili falënderoi kompanitë për pjesëmarrje, dhe ftoi studentët që të shfrytëzojnë këtë mundësi për tu informuar më shumë rreth mundësisë për punësim në këto kompani.


Pjesëmarrëse në këtë panair ishin shumë kompani vendore, me të cilat studentët patën mundësi të bisedojnë dhe informohen më hollësisht rreth tyre.
Studentë të shumtë vizituan panairin, dhe u ndanë shumë të kënaqur me këtë organizim.

[Best_Wordpress_Gallery id=”188″ gal_title=”Panairi i 5-te i karrieres”]
Please follow and like us: