fbpx
UHZ dhe Goce Dolchev fillojnë bashkëpunimin ndëruniversitar

UHZ dhe Goce Dolchev fillojnë bashkëpunimin ndëruniversitar

Rektori i UHZ-së, Prof.Dr. Fadil Millaku së bashku me ekipin përcjellës Prorektorin për Financa, Prof.asoc.Dr. Afrim Selimaj, Prorektorin për Bashkëpunim Ndërkombëtar, Prof.asoc.Dr. Ibish Mazreku dhe u.d. Dekanin e Fakultetit Menaxhment në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis, Prof.ass.dr. Adem Dreshaj, vizituan Universitetin “Goce Delchev” në Maqedoni.

Me ç ‘rast rektori, Prof.Dr. Fadil Millaku dhe rektori  Prof. Blazo Boev,Phd  nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi  ndëruniversitar në fushën e hulumtimeve shkencore, shkëmbimin e stafit akademik dhe studentëve si dhe organizmin e ngjarjeve të përbashkëta shkencore etj.

[Best_Wordpress_Gallery id=”95″ gal_title=”UHZ dhe Goce Dolchev fillojnë bashkëpunimin ndëruniversitar”]

Please follow and like us:
Translate »