Turneu i Koncerteve

Studentët e klarinetës të Prof.Asoc Fatbardh Gashit e përmbyllen mbrëmë turneun e koncerteve, në të gjitha qytetet e Kosovës duke e deshmuar punën dhe duke e prezentuar fakultetin e arteve-Pejë!


Nga 6 koncerte që u realizuan duke filluar ne Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Mitrovicë, Gjakovë, dhe në përmbyllje në Prizren, bën një reprezentacion të shkëqyeshëm duke i shpalosur vlerat e këtij fakulteti!


Falenderim për të gjithë të pranishmit që na nderuan me ardhjen e tyre, gjenaratat e reja tani kan një pasqyrë të mirë për të ardhmen e tyre për të zgjedhur dhe studiuar në fakultetin e arteve-Pejë!

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.